Eksperiments ar ēdiena piegādātājiem: #3 – CanCan.lv

Diena trešā. Pasūtījām no CanCan.lv (www.cancan.lv). Ar viņu pusdienu piedāvājumu var iepazīties viņu mājas lapā. Katru dienu ir divi varianti – viens par 2,59 LVL, otrs par 1,99 LVL. Pasūtījām to, kas maksāja 1,99 LVL, jo nudien – izskatījās foršāks.

Tātad, mums visiem atveda dienas zupu (pupiņu zupa, wohoo!) (ar maizi), cūkgaļas kotleti ar sieru, vārītus kartupeļus un marinētu kāpostu salātus.

Par zupu: Šķidra (maz biezumu un tā), bet SILTA, pat karsta. Šis piegādātājs māk ēdienu atvest ēdamā temperatūrā, par ko tiešām prieks. Normāla vieglā pupiņu zupa. Ar krējumu. Un zaļumiem. Pieklājīgi un vispār, diezgan garšīgi. Un maizīte arī bija forša (ne ķieģelītis!) (lai gan, man garšo ķieģelītis) (kolēģiem gan ne).

Par pamatēdienu: Kolēģu domas dalījās par to, vai cūkgaļas kotlete (kas gan vairāk izskatījās pēc karbonādes, bet nu labi) ir: a) garšīga; b) oriģināla (vai interesanta); c) ar pārāk daudz kečupa (kas izskatās aizdomīgi). Man garšoja un visnotaļ kusa mutē. Sieriņš bija foršs un gaļiņa garšīga. Kartupeļi bija mazliet par maz izvārīti, bet uz to varētu pievērt acis – nebija pārvārīti un izjukuši. Absolūtā sajūsma no manas puses bija par salātu daudzumu – kaudze! Un kāpostu salāti, kā jau kāpostu salāti – forši. Vienīgais ieteikums: lūdzu, CanCan cilvēki, pierakstiet klāt ēdienkartē, ka salātos ir arī sīpoli un (laikam) āboli. Ir cilvēki, kam negaršo sīpoli. Mana māsa, piemēram, būtu reaģējusi ļoti sāpīgi.

Piebilde par ēdamrīkiem: tika atvesti gan naži, gan karotes, gan dakšas. Ak, mazie dzīves prieciņi.

Kopējais iespaids: pieklājīgi, garšīgi un par 1,99 LVL pat diezgan kruti.

Tā tas izskatījās:


4 thoughts on “Eksperiments ar ēdiena piegādātājiem: #3 – CanCan.lv

    1. Rakstā speciāli ir links ielikts, lai nav sevi jāpagrūtina ar google izmantošanu (lai atrastu uzņēmuma mājas lapu).
      Kas ir – nemāki uz linka uzspiest un mājas lapā apskatīties izmaksas? Pirmo reizi pie datora esi piesēdies? Nemāki peli izmantot?
      Būtu forši….

      1. Nu cilvēkam ir problēmas, kuras izgāž uz citiem. Tāpēc viņš nav jāsit, vai jāžēlo, vienkārši vajag ignorēt. 🙂

Leave a comment